LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

OMULE, IN FAMILIA TA ESTE PACE ?



 Multime de familii sunt lipsite de liniste, de pace, de armonie, nu suntem straini de scandaluri nesfarsite provocate de lipsa banilor, lipsa de comunicare si conflictele dintre generatii.In fiecare zi suntem martorii unei societati nervoase, stresate, deprimate.

Sotiile care traiesc un adevarat calvar alaturi de sotii alcoolici si infideli. Mame care plang in genunchi tinand in mana icoana Maicii Domnului pentru ca fii lor sunt departe de caminul parintesc, pierzandu-si tineretea in baruri, sau inecandu-si frustrarea tinereasca in stupefiante sau alcool.
E atat de trist sa vezi atatea familii destramante, atatea familii a caror viitor este incert, atatea camine lipsite de dragoste si inecate in scandal, conflicte si chiar ura.
De ce toate acestea? Deoarece credinta, trairea, umblarea dupa Cuvantul Scripturii au fost parasite…
Care este solutia?
Solutia e chiar langa noi, in familii unde dimineata incepe cu rugaciune, nu cu tutun si cafea. In familii in care masa se ia cu multumire, in care totul este dat de Dumnezeu si este primit fara cârtire, in familii in care solutia vine tot timpul din Scripturi, in familii in care duminica dimineata nu se doarme ci se gustă din harul Sfantului Duh la Sfânta Liturghie.
In familii in care locul scandalului, alcoolului si infidelitatii este luat de dragoste, intelegere, citire a sfintelor invataturi.
In familii in care nu mass media, nu moda lumii, nu obiceiurile sociale ci Hristos face regula.
In aceste familii gasesti pace, liniste, dragoste, intelegere si respect si toate acestea pentru ca Hristos aduce pace!
Omule, in familia ta este pace?AMIN

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu